top of page
Ferestre termopan - Calitate Germană. Garanție, design și inovație. Prețuri de fabrică. Sună, scrie sau vizitează Acvila - Etalon Prim - ferestre termopan de Calitate. Experiență - din anul 1994. Primește un calcul rapid aici.

Ferestrele

noastre 

Ferestrele noastre din aluminiu oferă performanță Germană și un design exclusiv

O fereastră termopan de calitate superioară are caracteristici de top și performanțe inegalabile. Ferestrele noastre din aluminiu Schüco și Reynaers cu geamuri termopan sunt soluțiile pentru rezultate menite să simplifice viața clienților noștri. Clienții Etalon Prim aleg să investească în produse cu durată lungă de viață, rezistente și practice, totul pentru un stil de viață în care confortul nu trebuie să lipsească. Aluminiu este un material dedicat în special proiectelor creative, spectaculoase cu caracteristici termoizolante de excepție.

 

Ferestrele noastre din aluminiu sunt remarcate prin perfecțiunea construcției, rezistență sporită, design modern, montaj rapid și funcționalitate ridicată. În toate ferestrele noastre noi utilizăm geamuri termopane (Low-E, IZOSol și IZOFon) care oferă o izolare termică și fonică sporită.

Etalon Prim este unul din primii producatori de ferestre termopane din profile Schüco si Reynaers in Chisinau, Moldova, care activeaza pe piata din 1994!

Avantajele ferestrelor din aluminiu 

Elementele unei ferestre

Noi concepem ferestre cu geamuri termopane pentru performanțe inedite și estetică excepțională, oferim opțiuni de ferestre pentru fiecare stil de casă. Vă putem oferi de la ferestre casetate cu dublă agățare până la ferestre glisante în stil European de dimensiuni industriale. Soluțiile noastre inovative oferă opțiuni de stil practic interminabile, alegeri de materiale de înaltă calitate care sunt potrivite pentru nevoile rezidențiale și comerciale.

​Vă propunem următoarele sisteme pentru ferestre din aluminiu

Vă putem ajuta cu o consultație profesionistă care vă va da răspuns la toate întrebările pe care le aveți referitor la  uși, glisante, ferestre termopan sau fațade din Aluminiu sau PVC

bottom of page