Modern House with a Pool

Ferestrele

noastre 

Ferestrele noastre din aluminiu oferă performanță Germană și un design exclusiv

O fereastră de calitate superioară are caracteristici de top și performanțe inegalabile. Ferestrele noastre din aluminiu Schüco și Reynaers sunt soluțiile pentru rezultate menite să simplifice viața clienților noștri. Clienții noștri aleg să investească în produse cu durată lungă de viață, rezistente și practice, totul pentru un stil de viață în care confortul nu trebuie să lipsească. Aluminiu este un material dedicat în special proiectelor creative, spectaculoase cu caracteristici termoizolante de excepție. Ferestrele noastre din aluminiu sunt remarcate prin perfecțiunea construcției, rezistență sporită, design modern, montaj rapid și funcționalitate ridicată.

Avantajele ferestrelor din aluminiu 

Rezistență și durabilitate
Aluminiul este cel mai durabil instrument utilizat la producerea ferestrelor. Rezistența la efracție este, de asemenea, excelentă.
Design pentru fiecare gust
Ferestrele din aluminiu oferă posibilități aproape nelimitate în ceea ce privește designul interior și arhitectura exterioară
Căldură și liniște
Sistemele de ferestre cu o adâncime de instalare de peste 70 mm, oferă un nivel ridicat de izolare fonică și termică.
Show More

Elementele unei ferestre

Noi concepem ferestre pentru performanțe inedite și estetică excepțională, oferim opțiuni de ferestre pentru fiecare stil de casă. Vă putem oferi de la ferestre casetate cu dublă agățare până la ferestre glisante în stil European de dimensiuni industriale. Soluțiile noastre inovative oferă opțiuni de stil practic interminabile, alegeri de materiale de înaltă calitate care sunt potrivite pentru nevoile rezidențiale și comerciale.

Termopan calitativ
Vezi mai mult »
Proiectare corectă
Vezi mai mult »
Feronerie performantă
Vezi mai mult »
Show More

​Vă propunem următoarele sisteme pentru ferestre din aluminiu

Vezi mai mult »
AWS 65
AWS 70
AWS 75
AWS 90
Vezi mai mult »
CS 68
CS 77
SlimLine 38
MasterLine 8

Aflați mai multe despre ferestrele noastre din aluminiu!

Vizitați sau sunați showroomul pentru a primi o consultație profesionistă care vă va da răspuns la toate întrebările pe care le aveți referitor la ferestrele din aluminiu

Showroom

Calea Ieșilor 10 B

Chișinău 

Republica Moldova

MD2069 

fereastra@acvila.md

Program de lucru

Luni-Vineri: 8:30 - 17:30

Sâmbătă și Duminică: Închis

DIN 1994

FERESTRE | UȘI | GLISANTE | FAȚADE

©2020 by Etalon Prim.