Modern Office Building

Produse

comerciale

Fațade (Pereți cortină)

În fațadele care noi le concepem, elaborăm, producem și montăm, din aluminiu Schüco sau Reynaers, inovațiile tehnice și estetica sunt combinate cu proprietăți excelente de izolare termică - fațadele de format mare cu geamuri structurale pot fi create cu un nivel standard de izolare și cu izolație super-termică combinată cu sticlă cu două camere. 

Vezi mai mult »
Vezi mai mult »
Show More

Tâmplării din Aluminiu și PVC

Sistemele noastre de tâmplării din Aluminiu cu sau fără barieră termică și sisteme de etanșare cu 2 sau 3 rânduri de garnituri permit obținerea unei izolări fonice de până la 50dB. Noi oferim o gamă largă de feronerii ce pot fi acționate manual, mecatronic sau centralizat printr-un sistem de management automatizat al clădirii.

Geam termopan

Producem geamuri termopane cu 2 sau 3 rânduri de sticlă. Utilizăm materiale de cea mai înaltă calitate de la cei mai renumiți producători Europeni precum Guadian, Saint Gobain și AGC. Noi utilizăm doar geamuri ce corespund celor mai înalte cerințe de termo-izolare. 

Uși comerciale (rotative sau glisante)

Sunt proiectate pentru a face față traficului intens in complexuri comerciale, birouri, mall-uri sau hoteluri. Ușile comerciale permit multiple variante de deschidere pentru capacitate ridicată de trafic, rezolvând multe probleme de acces pe când alte sisteme de acces mai uzuale nu oferă același randament.

​Vă propunem următoarele sisteme pentru fațade din aluminiu

Vezi mai mult »
FWS 50+
FWS 50+ SG
FWS 50+ HI
FWS 50+ SI
Mai mult
Vezi mai mult »
CW 60 HI
CW 60
CW 60 Solar
CW 65-EF
Mai mult

Inspiră-te din proiectele realizate de noi din sistemele Schüco!

​Unele din proiectele comerciale realizate de noi care le puteți admira. Cu părere de rău multe case private executate de noi vor rămâne mereu ascunse de ochii publicului din motive de confedențialitate.

Kaufland (Botanica)
bd. Decebal 99/2
Kaufland (Ciocana)
bd. Mircea cel Bătrîn 25/1
Starnet Digital Park
str. Mihai Viteazul 15
Ambasada Turciei
str. Alexei Mateevici 55
Conluxart
str. Cărbunari 2
Show More

Cere consultație

Vizitați sau sunați showroomul pentru a primi o consultație profesionistă care vă va da răspuns la toate întrebările pe care le aveți referitor la ferestre, uși, glisante sau fațade din Aluminiu sau PVC

Showroom

Calea Ieșilor 10 B

Chișinău 

Republica Moldova

MD2069 

fereastra@acvila.md

Program de lucru

Luni-Vineri: 8:30 - 17:30

Sâmbătă și Duminică: Închis

DIN 1994

FERESTRE | UȘI | GLISANTE | FAȚADE

©2020 by Etalon Prim.