top of page
Modern Office Building

Fațade și geam termopan

Fațade (Pereți cortină)

În fațadele care noi le concepem, elaborăm, producem și montăm, din aluminiu Schüco sau Reynaers, inovațiile tehnice și estetica sunt combinate cu proprietăți excelente de izolare termică - fațadele de format mare cu geamuri structurale pot fi create cu un nivel standard de izolare și cu izolație super-termică combinată cu sticlă cu două camere. Utilizam sticla de cea mai inalta calitate pentru geamurile termopane din fatadele noastre.

Geam termopan

Producem geamuri termopane cu 2 sau 3 rânduri de sticlă. Utilizăm materiale de cea mai înaltă calitate de la cei mai renumiți producători Europeni precum Guadian, Saint Gobain și AGC. Noi utilizăm doar geamuri termopane ce corespund celor mai înalte cerințe de termo-izolare. 

Tâmplării din Aluminiu și PVC

Sistemele noastre de tâmplării din Aluminiu cu sau fără barieră termică și sisteme de etanșare cu 2 sau 3 rânduri de garnituri permit obținerea unei izolări fonice de până la 50dB. Noi oferim o gamă largă de feronerii ce pot fi acționate manual, mecatronic sau centralizat printr-un sistem de management automatizat al clădirii.

Aluminium joinery w.jpg

​Vă propunem următoarele sisteme pentru fațade din aluminiu

Inspiră-te din lucrările realizate de noi din sistemele Schüco!

​Unele din proiectele comerciale realizate de noi care le puteți admira. Cu părere de rău multe case private executate de noi vor rămâne mereu ascunse de ochii publicului din motive de confedențialitate.

bottom of page