Ferestrele noastre Schüco

Ferestrele Etalon Prim din profile de aluminiu Schueco îndeplinesc cele mai înalte cerințe în ceea ce privește calitatea și oferă numeroase avantaje: un grad ridicat de stabilitate, eficiență energetică, o creștere a valorii imobilului, o gamă de finisaje de suprafață, linii de vedere înguste ale cadrului, funcționare lină, întreținere minimă și o durată lungă de viață. Cu ferestrele din aluminiu Schueco , creați calitatea vieții - pentru o viață întreagă.

 

Noi utilizam doar termopane ce oferă izolare termică și fonică sporita in ferestrele panoramice din aluminiu Schueco astfel acestea pot fi clasate ca produse de clasa A Premium. Acestea vă permit să asigurați o transmisie maximă a luminii în cameră, precum și să oferiți libertăți de design aproape nelimitate, rezistență ridicată la efracție până la standardul RC-3 și automatizare completă datorită includerii în sistemul de management al siguranței clădirii și al eficienței energetice.

Toate inovațiile Schueco sunt disponibile pentru sistemele care noi le producem, inclusiv accesoriile automatizate TipTronic SimplySmart. Ferestrele Etalon Prim din aluminiu Schueco permit realizarea izolației termice la nivelul „casei pasive” în conformitate cu cele mai noi standarde de eficiență energetică. Iluminarea cu LED încastrată este disponibilă și pentru ferestrele AWS pentru a evidenția caracteristicile arhitecturale ale clădirii. 

Sistemele de ferestre din aluminiu Schüco care le propunem

Schueco AWS 70
Acest sistem de ferestre termopan are proprietăți optime pt Moldova
Schueco AWS 75
Sistemul dat de ferestre termopan are caracteristici de izolare termică sporite
Schueco AWS 90
Acest sistem Schueco ofera o izolație termică la nivelul standardului „casă pasivă”
Show More

Inspiră-te din proiectele realizate de noi din sistemele Schüco!

​Unele din proiectele comerciale realizate de noi din sistemele Schueco in Chisinau care le puteți admira. Cu părere de rău multe case private cu usi, glisante, geamuri panoramice si fatada din aluminiu Schueco executate de noi din sistemele Schueco in Chisinau, Moldova, vor rămâne mereu ascunse de ochii publicului din motive de confedențialitate.

Kaufland (Botanica)
bd. Decebal 99/2
Kaufland (Ciocana)
bd. Mircea cel Bătrîn 25/1
Starnet Digital Park
str. Mihai Viteazul 15
Ambasada Turciei
str. Alexei Mateevici 55
Conluxart
str. Cărbunari 2
Global Business Center (GBC)
bd. Dimitrie Cantemir 1/1
Crown Plaza Park
str. Columna 102
National Business Center
bd. Stefan cel Mare si Sfant 73/1
Bloc administrativ
str. Armenească 44/3
Show More

Aflați mai multe despre ferestrele noastre din aluminiu Schüco!

Vizitați sau sunați showroomul pentru a primi o consultație profesionistă care vă va da răspuns la toate întrebările pe care le aveți referitor la ferestrele noastre din aluminiu Schueco.