Ferestrele noastre Schüco

Ferestrele Etalon Prim din profile de aluminiu Schüco îndeplinesc cele mai înalte cerințe în ceea ce privește calitatea și oferă numeroase avantaje: un grad ridicat de stabilitate, eficiență energetică, o creștere a valorii imobilului, o gamă de finisaje de suprafață, linii de vedere înguste ale cadrului, funcționare lină, întreținere minimă și o durată lungă de viață. Cu ferestrele din aluminiu Schüco, creați calitatea vieții - pentru o viață întreagă.

 

Ferestrele noastre din aluminiu Schüco sunt ferestre din clasa A Premium. Acestea vă permit să asigurați o transmisie maximă a luminii în cameră, precum și să oferiți libertăți de design aproape nelimitate, rezistență ridicată la efracție până la standardul RC-3 și automatizare completă datorită includerii în sistemul de management al siguranței clădirii și al eficienței energetice.

Toate inovațiile Schüco sunt disponibile pentru sistemele care noi le producem, inclusiv accesoriile automatizate TipTronic SimplySmart și alte inovații. Ferestrele Etalon Prim din aluminiu Schüco permit realizarea izolației termice la nivelul „casei pasive” în conformitate cu cele mai noi standarde de eficiență energetică. Iluminarea cu LED încastrată este disponibilă și pentru ferestrele AWS pentru a evidenția caracteristicile arhitecturale ale clădirii. 

Sistemele de ferestre din aluminiu Schüco care le propunem

Schüco AWS 70
Cel mai comun sistem de ferestre cu proprietăți optime
Schüco AWS 75
Sistem de ferestre cu caracteristici de izolare termică sporite
Schüco AWS 90
Sistem cu izolație termică la nivelul standardului „casă pasivă”
Show More

Inspiră-te din proiectele realizate de noi din sistemele Schüco!

​Unele din proiectele comerciale realizate de noi care le puteți admira. Cu părere de rău multe case private executate de noi vor rămâne mereu ascunse de ochii publicului din motive de confedențialitate.

Kaufland (Botanica)
bd. Decebal 99/2
Kaufland (Ciocana)
bd. Mircea cel Bătrîn 25/1
Starnet Digital Park
str. Mihai Viteazul 15
Ambasada Turciei
str. Alexei Mateevici 55
Conluxart
str. Cărbunari 2
Global Business Center (GBC)
bd. Dimitrie Cantemir 1/1
Crown Plaza Park
str. Columna 102
National Business Center
bd. Stefan cel Mare si Sfant 73/1
Bloc administrativ
str. Armenească 44/3
Show More

Aflați mai multe despre ferestrele noastre din aluminiu Schüco!

Vizitați sau sunați showroomul pentru a primi o consultație profesionistă care vă va da răspuns la toate întrebările pe care le aveți referitor la ferestrele noastre din aluminiu Schüco

Showroom

Calea Ieșilor 10 B

Chișinău 

Republica Moldova

MD2069 

fereastra@acvila.md

Program de lucru

Luni-Vineri: 8:30 - 17:30

Sâmbătă și Duminică: Închis

DIN 1994

FERESTRE | UȘI | GLISANTE | FAȚADE

©2020 by Etalon Prim.