top of page

Ferestre termopan Schueco

Ferestrele Etalon Prim din profile de aluminiu Schueco îndeplinesc cele mai înalte cerințe în ceea ce privește calitatea și oferă numeroase avantaje: un grad ridicat de stabilitate, eficiență energetică, o creștere a valorii imobilului, o gamă de finisaje de suprafață, linii de vedere înguste ale cadrului, funcționare lină, întreținere minimă și o durată lungă de viață. Cu ferestrele din aluminiu Schueco , creați calitatea vieții - pentru o viață întreagă.

 

Noi utilizam doar termopane ce oferă izolare termică și fonică sporita in ferestrele panoramice din aluminiu Schueco astfel acestea pot fi clasate ca produse de clasa A Premium. Acestea vă permit să asigurați o transmisie maximă a luminii în cameră, precum și să oferiți libertăți de design aproape nelimitate, rezistență ridicată la efracție până la standardul RC-3 și automatizare completă datorită includerii în sistemul de management al siguranței clădirii și al eficienței energetice.

Toate inovațiile Schueco sunt disponibile pentru sistemele care noi le producem, inclusiv accesoriile automatizate TipTronic SimplySmart. Ferestrele Etalon Prim din aluminiu Schueco permit realizarea izolației termice la nivelul „casei pasive” în conformitate cu cele mai noi standarde de eficiență energetică. Iluminarea cu LED încastrată este disponibilă și pentru ferestrele AWS pentru a evidenția caracteristicile arhitecturale ale clădirii. 

Sistemele de ferestre din aluminiu Schueco care le propunem

Inspiră-te din proiectele realizate de noi din sistemele Schüco!

​Unele din proiectele comerciale realizate de noi din sistemele Schueco in Chisinau care le puteți admira. Cu părere de rău multe case private cu usi, glisante, geamuri panoramice si fatada din aluminiu Schueco executate de noi din sistemele Schueco in Chisinau, Moldova, vor rămâne mereu ascunse de ochii publicului din motive de confedențialitate.

Aflați mai multe despre ferestrele noastre din aluminiu Schüco!

Vizitați sau sunați showroomul pentru a primi o consultație profesionistă care vă va da răspuns la toate întrebările pe care le aveți referitor la ferestrele noastre din aluminiu Schueco.

bottom of page