Merită să cumpărați sticlă mai scumpă?


Da, multe depind de sticlă. Investiția în sticlă mai bună, în combinație cu un sistem bun, va asigura confortul clădirilor dvs. și va avea o rentabilitate mai bună în timp. În mod natural, sticla nu ar trebui să fie doar cea mai scumpă, ci trebuie să respecte și cerințele specifice ale lucrăr
Care-s avantajele sistemului de glisare?


Avantajele majore sunt aplicate în utilizarea ușoară, fără a mai fi nevoie de spațiu în momentul în care sunt deschise. În plus, oferă posibilitatea de a realiza o gamă largă de "poziții de deschidere". În mod fundamental, acestea sunt soluția perfectă pentru case, spații de birouri, restaurante, bazine etc.
Care-s avantajele tâmplăriei din aluminiu?


  1. Rezistenta sporita si stabilitate
  2. Durata de viata îndelungata
  3. Izolare fonica excelenta
  4. Eficienta energetic
  5. Oferă o estetică deosebită
Care sunt caracteristicile unui geam termopan pentru izolare termică? (Low-E®)


Datorită faptului că în ultimii ani ne confruntăm tot mai des cu creşterea tarifelor la căldură, gaz, energie electrică, problema conservării energiei devine tot mai actuală. Studiile de specialitate ne arată că pierderile de energie prin intermediul ferestrelor cu geam termopan simplu este de aproximativ 80 %. Utilizarea Geamului termopan cu proprietăţi de izolare termică Etalon-Prim Low-E® reduce pierderile de căldură prin geam şi econo- miseşte banii pentru încălzire în perioada rece a anului. Geamul termopan Etalon-Prim Low-E® reflectă razele infraroşii (căldura) emise de calorifere, încălzitoare şi alte surse de căldură, astfel reduce până la 80% pierderile de temperatură prin geam. La fabricarea Geamului Termopan este utilizată sticla (Low-E®), pe una din suprafeţele sticlei este depus un strat foarte fin şi transparent de oxizi de argint, care permit razelor solare să pătrundă în încăpere pentru a încălzi interiorul, însa nu permit pierderea căldurii prin geam. Datorită capacităţii sale de izolare termică excelentă, geamul termopan Etalon-Prim Low-E® sporeşte confortul termic şi economiseşte banii pentru întreţinere în sezonul rece. Geamul Termopan Etalon-Prim Low-E® este transparent şi practic nu se deosebeşte de un geam termopan obişnuit. Geamul termopan Etalon-Prim Low-E® de asemenea poate fi combinat cu proprietăţi de protecţie solară, izolare fonică şi securitate. Proprietățile bune de izolare reduc semnificativ consumul de energie. Profilele cu etanșare centrală ating valori de izolație de până la U f = 0,94 W / (m 2 K). Împreună cu geamurile izolante triple (U g = 0,4). Stabilitatea ridicată permite un design subțire al profilului și astfel suprafețe mari de sticlă. Aceasta înseamnă că se obțin câștiguri suplimentare de energie solară.
Care este dimensiunea maximă a unui geam?


Totul depinde de design, cerințele termice și bugetul planificat. Sticla standartă care este importată este de 3.21 x 6.00 m (Jumbo)
Ce este sticla laminată?


Sticla laminată este un tip de sticlă de siguranță care este menținută împreună atunci când este spartă. Sticla laminată este două bucăți de sticlă lipite împreună cu un strat intermediar rezistent la impact.
Ce este valoarea U?


Valoarea U (sau factorul U), numit mai corect coeficientul general de transfer de căldură, descrie cât de bine conduce un element de construcție de căldură (în cazul nostru ramele și sticla ușilor și ferestrelor noastre). Acesta măsoară rata de transfer de căldură printr-un element de construcție pe o anumită suprafață, în condiții standardizate. O valoare mai mică a U este mai bună la reducerea transferului de căldură. Pentru a respecta reglementările de construcție pe o construcție nouă, o fereastră trebuie să atingă o valoare U de 2,0 W/m2K și într-o extensie sau modificare de 1,6 W/m2K. O ușă trebuie să atingă o valoare U de 2,0 W/m2K într-o construcție nouă și 1,8 W/m2K într-o extensie sau modificare.