Ușile noastre glisante, pliante sau pivot din aluminiu creează un adevărat factor WoW în orice casă!

Ușile glisante Etalon Prim din profile de aluminiu Schüco sau Reynaers vă permit să vă conectați camera de zi la curte într-o seară caldă de vară în câțiva pași simpli și să vă protejați la fel de ușor casa de frigul și de vremea rea ​​din timpul iernii.

Combinând cel mai înalt nivel de confort și un potențial extraordinar de eficiență energetică, glisantele noastre din aluminiu Schüco sau Reynaers cu geamuri termopane sunt soluția perfectă pentru o casă la sol sau un apartament cu terasă. Etalon Prim este unul din primii producatori de glisante si ferestre termopane din profile Schüco si Reynaers in Chisinau, Moldova.

Vezi mai mult »
Vezi mai mult »
Show More

Avantajele glisantelor noastre

Design dincolo de orice imaginație
Versatilitate extremă cu un aspect curat și plăcut din punct de vedere estetic. Tocul solid din aluminiu și design-ul inteligent oferă posibilitatea de a crea ferestre cu geamuri surprinzător de mari. O multitudine de tipuri de deschideri și variații de proiectare oferă o libertate excesivă de opțiuni.
Grație fiabilă
Ușile noastre glisante din aluminiu Schüco și Reynaers sunt proiectate să funcționeze la cele mai ridicate standarde. Piesele componente sunt fabricate din cele mai bune materiale pentru ca ușile dvs. să se deschidă la performanță de vârf.
Șina corectă
Ușile noastre glisante din aluminiu Schüco sau Reynaers sunt disponibile în sisteme cu șină dublă sau triplă în funcție de configurația dorită. Contactați-ne direct pentru a vă sfatui în ceea ce privește opțiunile care se potrivesc cel mai bine proiectului dvs.
Show More

Tipologia ușilor

1/10

Uși glisante (sliding)

Sunt opțiunea ideală pentru cazurile in care nu există suficient spațiu in zona ferestrei sau unde o glisare mai facilă și o impermeabilitate absoluta contra pătrunderii apei și aerului este necesară.

Uși armonice sau pliabile (bi-folding)

Avantajul ușei date este plierea totală sau parțială pe toc. Această soluție este preferată în spații cu vederi externe sau restaurante oferind libertate de mișcare deplină și acces foarte facil.

1/7
1/2

Usi Reynaers - pivot MasterLine 8

Această gamă reprezintă o alternativă eficientă din punct de vedere al costurilor acolo unde se cer uși de dimensiuni mari, și sunt în același timp ușor de asamblat și instalat. Ușile pot fi echipate cu ferestre spion, dar numai în variantă cu panel lipit pe ambele părți.

​Vă propunem următoarele sisteme pentru glisantele din aluminiu

Vezi mai mult »
ASS 50
ASS 70
ASS 70 FD
ASS 77
Show More
Vezi mai mult »
CF77
CP 130
CP155
MasterPatio
Show More