top of page

Ușile noastre glisante, pliante sau pivot din aluminiu creează un adevărat factor WoW în orice casă!

Ușile glisante Etalon Prim din profile de aluminiu Schüco sau Reynaers vă permit să vă conectați camera de zi la curte într-o seară caldă de vară în câțiva pași simpli și să vă protejați la fel de ușor casa de frigul și de vremea rea ​​din timpul iernii.

Combinând cel mai înalt nivel de confort și un potențial extraordinar de eficiență energetică, glisantele noastre din aluminiu Schüco sau Reynaers cu geamuri termopane sunt soluția perfectă pentru o casă la sol sau un apartament cu terasă. Etalon Prim este unul din primii producatori de glisante si ferestre termopane din profile Schüco si Reynaers in Chisinau, Moldova.

Avantajele glisantelor noastre

Tipologia ușilor

Uși glisante (sliding)

Sunt opțiunea ideală pentru cazurile in care nu există suficient spațiu in zona ferestrei sau unde o glisare mai facilă și o impermeabilitate absoluta contra pătrunderii apei și aerului este necesară.

Uși armonice sau pliabile (bi-folding)

Avantajul ușei date este plierea totală sau parțială pe toc. Această soluție este preferată în spații cu vederi externe sau restaurante oferind libertate de mișcare deplină și acces foarte facil.

Usi Reynaers - pivot MasterLine 8

Această gamă reprezintă o alternativă eficientă din punct de vedere al costurilor acolo unde se cer uși de dimensiuni mari, și sunt în același timp ușor de asamblat și instalat. Ușile pot fi echipate cu ferestre spion, dar numai în variantă cu panel lipit pe ambele părți.

​Vă propunem următoarele sisteme pentru glisantele din aluminiu

bottom of page