top of page
door.jpg

Ușile noastre

Ușile noastre din aluminiu

Ușile noastre din aluminiu Schüco și Reynaers îndeplinesc cele mai stricte cerințe de izolare termică și sunt certificate pentru casa pasivă. Aluminiul de la acești producători ne permite să creem modele de uși personalizate pentru a satisface și cel mai rafinat design. Adițional ușile noastre din aluminiu vă oferă un nivel ridicat de securitate, cu o rezistență la efracție de până la RC 3 (WK3). Aceste caracteristici sunt obținute prin lacăte automate cu blocare în mai multe puncte ce asigură o securitate ridicată a beneficiarilor. 

Noi concepem și proiectăm uși, pentru a maximiza potențialul oricărei deschideri și vizualizării spațiului locuit. Ușile armonice, glisante sau batante (clasice) scot în evidență granițele dintre spațiile interioare și exterioare, oferă performanțe fără compromisuri și modalități practic nelimitate de personalizare. 

Ce fel de uși oferim?

Uși batante de intrare

(deschidere clasică cu panou aplicat) 

Ușa batantă este folosită pe scară largă pentru intrări în case sau camere. Se poate potrivi cu multe tipuri de stiluri precum oferă posibilitatea de a avea bălămalile exterioare expuse sau ascunse.

Uși batante de intrare

(deschidere clasică cu panou inserat) 

Ușa batantă este folosită pe scară largă pentru intrări în case sau camere. 

Exclusiv: Ușă PIVOT

(care se rotește în jurul unui ax vertical) 

Cu Reynaers Pivot, nu obții doar o ușă de intrare, ci opțiuni de design personalizate care se potrivesc perfect stilului tău și arhitecturii casei tale.

Uși glisante sau pliante

Sunt sisteme specifice pentru cazurile unde glisarea este o opțiune mai facilă și o impermeabilitate absoluta contra pătrunderii apei și aerului este necesară.

Uși de balcon

(Balcon Franțuzesc sau Juliet)

Balcoanele nu numai că fac ca viața în casa dvs. să fie mai plăcută, ci și să crească valoarea proprietății dvs.

Balcoanele Frantuzești oferă o compatibilitate optimă a sistemului, opțiuni individuale de proiectare și un nivel ridicat de rezistență la intemperii. Sunt potrivite pentru construcții noi cât și existente.

Uși comerciale (rotative sau glisante)

Sunt proiectate pentru a face față traficului intens in complexuri comerciale, birouri, mall-uri sau hoteluri. Ușile comerciale permit multiple variante de deschidere pentru capacitate ridicată de trafic, rezolvând multe probleme de acces pe când alte sisteme de acces mai uzuale nu oferă același randament.

AAES-COM-about-us-our-heritage-Besam-RD2

Vă propunem următoarele sisteme pentru uși din aluminiu

bottom of page