door.jpg

Ușile noastre

Ușile noastre din aluminiu

Ușile noastre din aluminiu Schüco și Reynaer îndeplinesc cele mai stricte cerințe de izolare termică și sunt certificate pentru casa pasivă. Aluminiul de la acești producători ne permite să creem modele de uși personalizate pentru a satisface și cel mai rafinat design. Adițional ușile noastre din aluminiu vă oferă un nivel ridicat de securitate, cu o rezistență la efracție de până la RC 3 (WK3). Aceste caracteristici sunt obținute prin lacăte automate cu blocare în mai multe puncte ce asigură o securitate ridicată a beneficiarilor. 

Vezi mai mult »
Vezi mai mult »
Show More

Noi concepem și proiectăm uși, pentru a maximiza potențialul oricărei deschideri și vizualizării spațiului locuit. Ușile armonice, glisante sau batante (clasice) scot în evidență granițele dintre spațiile interioare și exterioare, oferă performanțe fără compromisuri și modalități practic nelimitate de personalizare. 

Tipologia ușilor

1/6

Uși batante de intrare

(deschidere clasică) 

Ușa batantă este folosită pe scară largă pentru intrări în case sau camere. Se poate potrivi cu multe tipuri de stiluri precum oferă posibilitatea de a avea bălămalile exterioare expuse sau ascunse.

Uși de balcon

(Balcon Franțuzesc)

Balcoanele nu numai că fac ca viața în casa dvs. să fie mai plăcută, ci și să crească valoarea proprietății dvs.

Balcoanele Frantuzești oferă o compatibilitate optimă a sistemului, opțiuni individuale de proiectare și un nivel ridicat de rezistență la intemperii. Sunt potrivite pentru construcții noi cât și existente.

1/6
1/10

Uși glisante, pliante sau pivot 

Sunt sisteme specifice pentru cazurile unde glisarea este o opțiune mai facilă și o impermeabilitate absoluta contra pătrunderii apei și aerului este necesară.

Vă propunem următoarele sisteme pentru uși din aluminiu

Vezi mai mult »
SlimLine 38
MasterLine 8
MasterLine 10
CS 77
Show More
Vezi mai mult »
ADS 50
ADS 75
ADS 70
ADS 90
Show More

Cere consultație

Vizitați sau sunați showroomul pentru a primi o consultație profesionistă care vă va da răspuns la toate întrebările pe care le aveți referitor la ferestre, uși, glisante sau fațade din Aluminiu sau PVC

Showroom

Calea Ieșilor 10 B

Chișinău 

Republica Moldova

MD2069 

fereastra@acvila.md

Program de lucru

Luni-Vineri: 8:30 - 17:30

Sâmbătă și Duminică: Închis

DIN 1994

FERESTRE | UȘI | GLISANTE | FAȚADE

©2020 by Etalon Prim.