top of page

Glisantele Etalon Prim din profile Schüco permit un confort maxim de funcționare, izolația termică și securitatea. Profilele înguste asigură geamuri mari de sticlă și lumină maximă. În ceea ce privește tehnologia și designul, toate sistemele oferă o gamă de garnituri și opțiuni de proiectare care îndeplinesc și cerințele celor mai complexe proiecte rezidențiale comerciale sau private. Funcționare uniformă la atingerea un buton este posibil datorită sistemului e-slide Schüco complet ascuns in construcție.

Beneficiile glisantelor noastre din aluminiu Schüco 

 

  • Dimensiuni maxime ale sticlei: lățime 2.6 m x înălțime 4.2 m, grosime a sticlei de la 32 la 64 mm, greutate sticla de până la 650 kg cu suporturi speciale.

  • Un cadru din oțel inoxidabil de la distanță pentru o margine rezistentă la gaz, termopoduri SI și un pre-umplere oferă o izolație excelentă.

  • Protecție testată împotriva căderilor, suporturi suplimentare elegante din oțel inoxidabil, suporturi din aluminiu și prize speciale.

  • Buzunar din PVC ca alternativă la fixarea mecanică a sticlei cu geam dublu la cadrul de sprijin cu ajutorul suporturilor rotative.

  • Clasă de protecție antiefracție până la RC 2

Sistemele glisante Schüco care vă recomandăm

Inspiră-te din proiectele realizate de noi din sistemele Schüco!

​Unele din proiectele comerciale realizate de noi care le puteți admira. Cu părere de rău multe case private executate de noi vor rămâne mereu ascunse de ochii publicului din motive de confedențialitate.

Aflați mai multe despre glisantele noastre din aluminiu Schüco!

Vizitați sau sunați showroomul pentru a primi o consultație profesionistă care vă va da răspuns la toate întrebările pe care le aveți referitor la sistele glisantele Schüco

bottom of page