top of page
Minimal Office

Parteneri

și furnizori

Suntem mândri de relațiile noastre strânse și de lungă durată cu furnizorii noștri. Noi achiziționăm produse exclusiv de la producători de renume mondial.

Ferestre Salamander in Chisinau din 1994!
Ferestre si usi termopan din PVC in Moldova din 1994! Producator certificat Salamander in Chisinau! Calitate Germană la preturi accesibile!

Salamander

Salamander este o companie independentă, activă la nivel internațional, care continuă să scrie povești de succes: cunoscută ca un furnizor de sistem inovator pentru sisteme de profil ferestre moderne, de înaltă calitate, sub denumirile de marcă Salamander, Brügmann bluEvolution și evoluțieDrive, compania dezvoltă profiluri PVC, uși și multe alte aplicații legate de ferestre, care lucrează îndeaproape cu clienții săi de peste 40 de ani.

Ferestre si usi termopan in Chisinau, Moldova din 1994! Producator autorizat Reynaers in Chisinau! Calitate Europeana la preturi accesibile!
Ferestre si usi termopan in Chisinau, Moldova din 1994! Producator autorizat Reynaers in Chisinau! Calitate Germană la preturi accesibile!

Reynaers

Un dezvoltator European de produse din aluminiu pentru sectorul construcțiilor. De asemenea, compania oferă sprijin pentru arhitecți, producători, dezvoltatori de proiecte, investitori și utilizatori finali. Compania, cu sediul central în Duffel, Belgia, angajează peste 1.500 de lucrători în 37 de țări din întreaga lume și exportă în 72 de țări de pe 5 continente. În 2013 Reynaers a realizat o cifră de afaceri de 317 milioane de euro.

Алюминивые окна и двери в Кишиневе с 1994 года! Официальный производитель Reynaers в Молдове! Европейское качество по доступным ценам!
Ferestre si usi termopan in Moldova din 1994! Producator certificat Elvial in Chisinau! Calitate Europeană la preturi accesibile!

ELVIAL 

Unul dintre extruderii de profiluri de aluminiu cu cea mai rapidă creștere pe piața de aluminiu din Grecia și Europa. ELVIAL dezvoltă, produce și distribuie sisteme avansate de aluminiu pentru aplicații arhitecturale simple și complexe către constructorii de cadre de top. În 2005 a fost înființată o instalație de producție unică, cu respect pentru oameni și mediul înconjurător, care implementează tehnologie robotizată pentru manipularea profilurilor, în noile instalații de ultimă generație. ELVIAL a stabilit noi standarde, evoluând într-o companie modernă, avansată tehnologic, organizată vertical, orientată către clienți, fără frontiere.

Noi producem ferestre termopan in Chisinau, Moldova din 1994! Producator autorizat Reynaers in Chisinau! Calitate Germană la preturi accesibile!
Ferestre si usi termopan in Chisinau, Moldova din 1994! Producator autorizat Schueco in Moldova! Calitate Germană la preturi accesibile!

Schüco

Compania a fost fondată în 1951 de Heinz Schürmann ca o companie de construcții metalice pentru vitrine cu șase angajați în Porta Westfalica sub numele de Heinz Schürmann & Co. În 1964 compania a fost preluată de grupul de companii Otto Fuchs. Cu toate acestea, Schüco a rămas o companie care operează independent și a crescut ca un angrosist cu sisteme de ferestre și uși din aluminiu. 

Алюминивые окна и двери в Кишиневе с 1994 года! Официальный производитель Reynaers в Молдове! Европейское качество по доступным ценам!
Ferestre si usi termopan in Moldova din 1994! Producator certificat Alumil in Chisinau! Calitate Europeană la preturi accesibile!

Alumil

De peste 30 de ani proiectează produse de aluminiu de înaltă calitate. ALUMIL este unul dintre cei mai mari si de încredere branduri din domeniul ușilor si ferestrelor pentru locuințe și birouri.

Алюминивые окна и двери в Кишиневе с 1994 года! Официальный производитель Reynaers в Молдове! Европейское качество по доступным ценам!
Ferestre si usi termopan in Moldova din 1994! Producator certificat Alutech in Chisinau! Calitate Europeană la preturi accesibile!

ALUTECH GROUP

Istoricul grupurilor începe în 1996 de la o companie mică unde lucrau doar 6 persoane. Astăzi, ALUTECH este o companie de producție și vânzări care unește mii de angajați în 30 de companii răspândite în diferite țări. Creșterea viguroasă a fost însoțită de o extindere calitativă a grupului: stăpânirea noilor linii de produse, introducerea tehnologiilor de inovare și avansarea produselor ALUTECH.

Germany flag.png
Ferestre si usi termopan din PVC in Moldova din 1994! Producator certificat Veka in Chisinau! Calitate Germană la preturi accesibile!

Veka 

VEKA activează la nivel mondial ca un grup de companii, având o prezentă activa in peste 50 de piețe naționale. Rețeaua mondiala de unități de producție, centre logistice si birouri de vânzări îi permite să înțeleagă și să adapteze cerințelor si dorințelor specifice ale celor peste 3000 de parteneri VEKA, oferind diversitate in îndeplinirea comenzilor individuale.

Ferestre si usi termopan din PVC in Moldova din 1994! Producator certificat Salamander in Chisinau! Calitate Germană la preturi accesibile!
Ferestre si usi termopan in Moldova din 1994! Producator certificat PVC in Chisinau! Calitate Germană la preturi accesibile!

Rehau

În 1948 Helmut Wagner a început producţia de chedere şi furtunuri de apă. Hala de producţie era o clădire secundară a fabricii de pielărie „Fränkische Lederfabrik“, fondată în 1907. Producţia se dezvoltă razant şi de aceea REHAU a putut să pună deja de atunci bazele succesului datorat miilor de produse şi sisteme diferite. Acum Rehau este în peste 54 de țări și angajează peste 20,000 de oameni 

bottom of page