top of page
New Home

Suntem alături de clienţii noştri din 1994

Istoria noastră

Etalon Prim (marcă Acvila) este unul din principalii producători de uși, glisante, ferestre și fațade pe piața din Republica Moldova, cu o experiență vastă în proiectare, producere și montare. Datorită unei echipe integre de profesioniști, Etalon Prim gestionează tot procesul de la conceperea proiectului arhitectural până la finalizarea și predarea în exploatare. Compania oferă o gamă largă de produse cu termopane ce oferă izolare termică și fonică.

Din 1994 compania a reușit să câștige încrederea clienților prin dedicația pentru muncă și calitatea a proiectelor, menite să unească viziunile beneficiarilor și să le asigure confortul mult dorit. Capacitățile, respectul și succesul obținut de Etalon Prim, poate fi văzut prin proiectele realizate. Vezi portofoliul ce indică doar câteva din toate proiectele realizate pe parcursul ultimilor ani.

Etalon Prim este unul din primii importatori și producători Schueco și Reynaers în Moldova ceea ce vorbește despre experiența echipei și calitatea produselor elaborate.

Producator de ferestre si usi termopan in Chisinau, Moldova din 1994! Producator oficial Schueco si Reynaers in Moldova!

Istoria Noastră

Compania Etalon Prim, fondată in 1994, deține o fabrică specializată în producerea tâmplăriilor din Aluminiu și PVC (uși, ferestre, pereți cortină și fațade ventilate) de calitate superioara. În prezent compania ocupă o poziție de lider în producerea tâmplăriilor în Republica Moldova. Etalon Prim are o echipă de profesioniști calificați, axați pe calitate și rapiditate, pentru a oferi clienților săi produse moderne și de calitate. Pentru a asigura beneficiarilor cele mai bune produse, Etalon Prim, utilizeaza sticla de cea mai inalta performanta pentru geamurile termopane. Compania investește permanent în tehnologii moderne și echipamente performante ce favorizează proiectarea și producerea produselor în conformitate cu standardele internaționale. În 2010 Etalon Prim incepe colaborarea cu Schueco si mai apoi Alukoenigstahl in scopul realizarii tamplariilor compelxe din Aluminiu pentru piata din Moldova. Experiența bogată acumulată din 1994, oferă flexibilitate și abordare individuală a tuturor clienților. Produsele Etalon Prim sunt fabricate exclusiv din materiale de la producători cu renume mondial din Germania, Grecia, Belgia, Italia și alte țări.

bottom of page