Etalon Prim (marcă Acvila) este unul din principalii producători de uși, ferestre și fațade pe piața din Republica Moldova, cu o experiență vastă în proiectare, producere și montare a tâmplării din Aluminiu și PVC. Datorită unei echipe integre de profesioniști, Etalon Prim gestionează tot procesul de la conceperea proiectului arhitectural până la finalizarea și predarea în exploatare. 

Din 1994 compania a reușit să câștige încrederea clienților prin dedicația pentru muncă și calitatea a proiectelor, menite să unească viziunile beneficiarilor și să le asigure confortul mult dorit. Capacitățile, respectul și succesul obținut de Etalon Prim, poate fi văzut prin proiectele realizate.

 

Vezi portofoliul companiei ce indică doar câteva din toate proiectele realizate pe parcursul ultimilor ani.

Clienții noștri

Istoria de succes a companie Etalon Prim se datorează clienților săi diverși și loiali cu care a realizat numeroase proiecte de complexități diferite.

Istoria Noastră

Compania Etalon Prim, fondată in 1994, deține o fabrică specializată în producerea tâmplăriilor din Aluminiu și PVC (uși, ferestre, pereți cortină și fațade ventilate) de calitate superioara. În prezent compania ocupă o poziție de lider în producerea tâmplăriilor în Republica Moldova. Etalon Prim are o echipă de profesioniști calificați, axați pe calitate și rapiditate, pentru a oferi clienților săi produse moderne și de calitate. Compania investește permanent în tehnologii moderne și echipamente performante ce favorizează proiectarea și producerea produselor în conformitate cu standardele internaționale. Experiența bogată acumulată din 1994, oferă flexibilitate și abordare individuală a tuturor clienților. Produsele Etalon Prim sunt fabricate exclusiv din materiale de la producători cu renume mondial din Germania, Grecia, Belgia, Italia și alte țări.

Cere consultație

Vizitați sau sunați showroomul pentru a primi o consultație profesionistă care vă va da răspuns la toate întrebările pe care le aveți referitor la ferestre, uși, glisante sau fațade din Aluminiu sau PVC

Showroom

Calea Ieșilor 10 B

Chișinău 

Republica Moldova

MD2069 

fereastra@acvila.md

Program de lucru

Luni-Vineri: 8:30 - 17:30

Sâmbătă și Duminică: Închis

DIN 1994

FERESTRE | UȘI | GLISANTE | FAȚADE

©2020 by Etalon Prim.