top of page
Modern House with a Pool

Elementele ferestrei

Noi concepem ferestre pentru performanțe inedite și estetică excepțională, oferim opțiuni de ferestre pentru fiecare stil de casă. Vă putem oferi de la ferestre casetate cu dublă agățare până la ferestre glisante în stil European de dimensiuni industriale. Soluțiile noastre inovative oferă opțiuni de stil practic interminabile, alegeri de materiale de înalta calitate care sunt potrivite pentru nevoile rezidențiale și comerciale.

Feronerie rezistentă

Feronerie rezistentă

Aluminium joinery.jpg

O componentă foarte importantă a unei ferestre bune este furnitura fiabilă. Anume furnitura fiabilă asigură funcționarea neântreruptă a mecanismelor de deschidere. Noi utilizăm furnitură germană G-U, Dr.Hahn și Siegenia, Schüco proiectate pentru 25,000 de cicluri de deschidere și închidere, de circa 5 ori mai mult decât analogii din  Turcia și China. Ferestrele, ușile și glisantele concepute și executate de noi oferă protecție maximă la factorii externi, precum ploaie și vânt în același timp oferă o bună izolare termică și fonică.

Geam termopan calitativ

Noi te vom ajuta la alegerea tipului potrivit de geam termopan și sticlă care va influența direct calitatea ferestrelor din punct de vedere termic, solar, fonic și estetic.

Geam termopan calitativ

Geamul Low-E

(termopan pentru izolare termică)

Datorită faptului că în ultimii ani ne confruntăm tot mai des cu creşterea tarifelor la căldură, gaz, energie electrică, problema conservării energiei devine tot mai actuală. Studiile de specialitate ne arată că pierderile de energie prin intermediul ferestrelor cu geam termopan simplu este de aproximativ 80 %.

 

Utilizarea Geamului termopan cu proprietăţi de izolare termică Etalon-Prim Low-E® reduce pierderile de căldură prin geam şi econo- miseşte banii pentru încălzire în perioada rece a anului.

 

Geamul termopan Etalon-Prim Low-E® reflectă razele infraroşii (căldura) emise de calorifere, încălzitoare şi alte surse de căldură, astfel reduce până la 80% pierderile de temperatură prin geam. La fabricarea Geamului Termopan este utilizată sticla (Low-E®), pe una din suprafeţele sticlei este depus un strat foarte fin şi transparent de oxizi de argint, care permit razelor solare să pătrundă în încăpere pentru a încălzi interiorul, însa nu permit pierderea căldurii prin geam. Datorită capacităţii sale de izolare termică excelentă, geamul termopan Etalon-Prim Low-E® sporeşte confortul termic şi economiseşte banii pentru întreţinere în sezonul rece.

 

Geamul Termopan Etalon-Prim Low-E® este transparent şi practic nu se deosebeşte de un geam termopan obişnuit.

 

Geamul termopan Etalon-Prim Low-E® de asemenea poate fi combinat cu proprietăţi de protecţie solară, izolare fonică şi securitate.

low-e.png

Geam IZOSol

(termopan pentru izolare termică)

În perioada caldă a anului, geamurile termopan obisnuite permit pătrunderea razelor solare în imcăpere, respectiv creând disconfort și majorându-se costurile de întreținere pentru răcirea camerei.

 

IZOSol® este un geam termopan transparent cu proprietăţi selective. Stratul fin de metale depuse pe sticlă reflectă razele solare vara şi păstrează căldura iarna.

 

Geamul termopan IZOSol® are proprietăţi de protecţie solară şi izolare termică. Depunerile speciale de oxizi de argint, titan şi alte metale, formează un filtru transparent care permite luminii naturale să pătrundă în încăpere stopând pătrunderea energiei solare vara şi reduce pierderile de căldură iarna.

 

Vara: permite pătrunderea luminii naturale în interior şi reflectă 60% din razele ultraviolete ale spectrului solar care încălzesc încăperea. Acest lucru ne permite să economisim pentru condiţionare.

 

Iarna: reflectă în interiorul încăperii razele infraroşii (căldura) parvenite de la sursele de căldură. Astfel putem economisi pentru încălzire.

 

Geamul termopan IZOSol® de asemenea poate fi combinat cu proprietăţi de izolare fonică şi securitate.

izosol rec.png