Modern House with a Pool

Elementele ferestrei

Noi concepem ferestre pentru performanțe inedite și estetică excepțională, oferim opțiuni de ferestre pentru fiecare stil de casă. Vă putem oferi de la ferestre casetate cu dublă agățare până la ferestre glisante în stil European de dimensiuni industriale. Soluțiile noastre inovative oferă opțiuni de stil practic interminabile, alegeri de materiale de înalta calitate care sunt potrivite pentru nevoile rezidențiale și comerciale.

 

Feronerie rezistentă

Aluminium joinery.jpg

O componentă foarte importantă a unei ferestre bune este furnitura fiabilă. Anume furnitura fiabilă asigură funcționarea neântreruptă a mecanismelor de deschidere. Noi utilizăm furnitură germană G-U, Dr.Hahn și Siegenia, Schüco proiectate pentru 25,000 de cicluri de deschidere și închidere, de circa 5 ori mai mult decât analogii din  Turcia și China. Ferestrele, ușile și glisantele concepute și executate de noi oferă protecție maximă la factorii externi, precum ploaie și vânt în același timp oferă o bună izolare termică și fonică.

Geam termopan calitativ

Noi te vom ajuta la alegerea tipului potrivit de geam termopan și sticlă care va influența direct calitatea ferestrelor din punct de vedere termic, solar, fonic și estetic.

 

Geamul Low-E

(termopan pentru izolare termică)

Datorită faptului că în ultimii ani ne confruntăm tot mai des cu creşterea tarifelor la căldură, gaz, energie electrică, problema conservării energiei devine tot mai actuală. Studiile de specialitate ne arată că pierderile de energie prin intermediul ferestrelor cu geam termopan simplu este de aproximativ 80 %.

 

Utilizarea Geamului termopan cu proprietăţi de izolare termică Etalon-Prim Low-E® reduce pierderile de căldură prin geam şi econo- miseşte banii pentru încălzire în perioada rece a anului.

 

Geamul termopan Etalon-Prim Low-E® reflectă razele infraroşii (căldura) emise de calorifere, încălzitoare şi alte surse de căldură, astfel reduce până la 80% pierderile de temperatură prin geam. La fabricarea Geamului Termopan este utilizată sticla (Low-E®), pe una din suprafeţele sticlei este depus un strat foarte fin şi transparent de oxizi de argint, care permit razelor solare să pătrundă în încăpere pentru a încălzi interiorul, însa nu permit pierderea căldurii prin geam. Datorită capacităţii sale de izolare termică excelentă, geamul termopan Etalon-Prim Low-E® sporeşte confortul termic şi economiseşte banii pentru întreţinere în sezonul rece.

 

Geamul Termopan Etalon-Prim Low-E® este transparent şi practic nu se deosebeşte de un geam termopan obişnuit.

 

Geamul termopan Etalon-Prim Low-E® de asemenea poate fi combinat cu proprietăţi de protecţie solară, izolare fonică şi securitate.

low-e.png

Geam IZOSol

(termopan pentru izolare termică)

În perioada caldă a anului, geamurile termopan obisnuite permit pătrunderea razelor solare în imcăpere, respectiv creând disconfort și majorându-se costurile de întreținere pentru răcirea camerei.

 

IZOSol® este un geam termopan transparent cu proprietăţi selective. Stratul fin de metale depuse pe sticlă reflectă razele solare vara şi păstrează căldura iarna.

 

Geamul termopan IZOSol® are proprietăţi de protecţie solară şi izolare termică. Depunerile speciale de oxizi de argint, titan şi alte metale, formează un filtru transparent care permite luminii naturale să pătrundă în încăpere stopând pătrunderea energiei solare vara şi reduce pierderile de căldură iarna.

 

Vara: permite pătrunderea luminii naturale în interior şi reflectă 60% din razele ultraviolete ale spectrului solar care încălzesc încăperea. Acest lucru ne permite să economisim pentru condiţionare.

 

Iarna: reflectă în interiorul încăperii razele infraroşii (căldura) parvenite de la sursele de căldură. Astfel putem economisi pentru încălzire.

 

Geamul termopan IZOSol® de asemenea poate fi combinat cu proprietăţi de izolare fonică şi securitate.

izosol rec.png

Geam IZOFon

(termopan pentru izolare fonică)

Dacă locuiţi lângă autostradă, calea ferată, sau pe traiectoria de zbor a avioanelor, e necesar să utilizaţi sticla cu proprietăţi de reducere a zgomotului. Schimbarea geamului termopan poate reduce esenţial zgomotul în încăpere.

 

Utilizarea geamului cu proprietăţi de izolare fonică Etalon-Prim IZOFon® permite diminuarea esenţială a zgomotului care pătrunde prin ferestre. Acest lucru permite crearea unei ambianţe de linişte şi comfort în oficiul sau apartamentul dvs.

 

Vă întrebaţi cum putem obţine ca sticla să ofere izolare fonică? Acest lucru se obţine prin creşterea grosimii sticlei sau prin utilizarea sticlei laminate. Sticla laminată este compusă din mai multe foi de sticlă lipite între ele cu ajutorul peliculei de polivinilbutiral sau alte materiale pentru laminat. Sticla laminată este fabricată din 2 sau mai multe sticle de aceiaşi grosime sau de grosimi diferite. În domeniul construcţiilor şi producerii de geam termopan, sticla laminată este cunoscută sub denumirea - TRIPLEX.

 

Izolarea fonică optimă se consideră atunci când sticla absoarbe aşa sunete ca ( semnalele de sirenă, scârtâit s.a.). Din categoria sunetelor dificile în izolare fonica fac parte sunetele de undă scurtă aşa ca zgomotul produs de fluxul de maşini pe autostradă. Dupa standarde, izolarea zgomotului produs de fluxul de automobile trebuie sa nu fie mai mică de 25 dB pentru geamul termopan cu o cameră de aer şi 27 dB pentru geamul cu 2 camere de aer.

 

Se recomandă utilizarea geamului termopan Etalon-Prim IZOFon® în combinaţie cu sticla cu proprietăţi de control solar – IZOSol®, sau control termic Low-E®.

izofon rec.png
 

Vopsea calitativă

La alegerea ferestrelor, culoarea acestora este foarte importantă. Ferestrele reprezintă o parte integrală a interiorului, care creează o atmosferă plăcută în casă. Etalon Prim oferă o paletă largă de culori care vă permite să nu vă limitați la alegerea elementelor interiorului. Astfel, alegerea culorii vă permite armonizare cu orice fațadă a clădirii. Structurile de aluminiu pot fi vopsite în orice culoare din paleta RAL.

 

Profil performant

Aluminiu.png

Aluminiu

Datorită proprietăților aluminiului - un material dur, puternic, ușor și ecologic - produsele din profilul de aluminiu demonstrează o combinație unică de avantaje: Creșterea etanșeității, Durabilitatea, Greutatea redusă, Rezistența la foc și anti-vandalism, posibilitatea de vitrare maxima a fațadelor mari. În funcție de destinație, profilul de aluminiu poate fi "rece" și "cald". În cel de-al doilea caz, se utilizează un profil cu camere multiple, care are inserții speciale din polimeri pentru a obține o bună izolare termică și fonică.

PVC (PolyVinyl Chloride - Plastic)

 

Pentru ferestrele din plastic (PVC), lucrăm doar cu profile de calitate de la producători Europeni (Veka, Rehau și Salamander). Ferestrele și ușile din profile de PVC asigură izolarea fonică și termică adecvată în cazurile când nu există cerințe înalte la dimensiuni ale geamului.

garantie 20.png
 

Deschideri flexibile

1/2

Deschidere clasică (standard)

 

Ferestrele și ușile standard oferă niveluri excelente de izolare termică, atenuare fonică și impermeabilitate. Totuși, nu pot acoperi suprafețe extrem de largi, de peste 2m lățime. Ele necesită, de asemenea, spațiul interior suficient, pentru ca fereastra să poată fi deschisă fără nici o problemă.

Deschideri glisante (sliding)

 

Sunt opțiunea ideală pentru cazurile in care nu există suficient spațiu in zona ferestrei sau unde o glisare mai facilă și o impermeabilitate absoluta contra pătrunderii apei și aerului este necesară.

1/3
1/3

Ferestre fixe

 

Ferestrele fixe, de imagine, sunt ferestre mari fixe, care oferă vederi extinse și lumină maximă tot odată asortându-se bine cu ferestrele operabile pentru o soluție completă.

 

Plasă anti-țânțari comodă

Plasă fixă