top of page
Caută
  • Poza scriitoruluiEtalon Prim

Calitate făra compromis

Actualizată în: 22 oct. 2020

Din 1994 scopul nostru a fost să producem produse de cea mai înaltă calitate, astfel procesele, materialele și măiestria noastră au fost perfectate pe parcursul ultiilor decenii.



TREBUIE SĂ FIE ALUMINIU


Am adoptat din toată inima aluminiul ca materialului nostru pentru fabricarea ușilor noastre culisante (glisante și armonice). Aluminiul rupt termic este, fără îndoială, cel mai potrivit material pentru fabricarea gamei noastre de produse specializate. Pe lângă beneficiile ecologice, aluminiul nu necesită întreținere; ceea ce înseamnă că menținere sporită.


PUTERNIC ȘI SIGUR


Rezistența profilelor noastre din aluminiu asigură că sistemele noastre funcționează fără efort, garantând ani de fiabilitate și securitate. Progresele în tehnologia de rupere termică asigură faptul că toate produsele noastre depășesc toate cerințele și reglementările actuale. Spre deosebire de materialele precum lemnul și PVC-ul, aluminiul nu respiră, nici nu se extinde și nici nu se contractă din acest motiv majoritatea clădirilor comerciale sunt instalate cu produse din aluminiu.


PERSONALIZABIL


Aluminiu poate fi, de asemenea, acoperit cu pulbere din peste 200 de culori RAL. Dacă acest lucru nu este suficient, oferim și diverse culori personalizate și esență care creează o estetică similară cu ceea ce obțineți cu un blat de lucru din granit. În cele din urmă, putem oferi, de asemenea, finisaje pentru lemn care implică acoperirea cu pulbere de bază a aluminiului urmată de topirea finisajului pentru lemn peste acoperire. Acest finisaj superb asigură aspectul lemnului, dar performanța aluminiului este menținută.




20 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page