top of page

Ferestre termopan cu PVC Veka

Ferestrele Etalon Prim din profile din PVC Veka îndeplinesc cele mai înalte cerințe în ceea ce privește calitatea și oferă numeroase avantaje: un grad ridicat de stabilitate, eficiență energetică, o creștere a valorii imobilului, o gamă de finisaje de suprafață, linii de vedere înguste ale cadrului, funcționare lină, întreținere minimă și o durată lungă de viață. Cu ferestrele din PVC Veka, creați calitatea vieții - pentru o viață întreagă.

 

Noi utilizam doar termopane ce oferă izolare termică și fonică sporita in ferestrele panoramice din PVC Veka astfel acestea pot fi clasate ca produse de clasa A Premium. Acestea vă permit să asigurați o transmisie maximă a luminii în cameră, precum și să oferiți libertăți de design aproape nelimitate, rezistență ridicată la efracție până la standardul RC-3 și automatizare completă datorită includerii în sistemul de management al siguranței clădirii și al eficienței energetice.

Toate inovațiile Veka sunt disponibile pentru sistemele care noi le producem, inclusiv accesoriile automatizate TipTronic SimplySmart. Ferestrele Etalon Prim din PVC Veka permit realizarea izolației termice la nivelul „casei pasive” în conformitate cu cele mai noi standarde de eficiență energetică. Iluminarea cu LED încastrată este disponibilă și pentru ferestrele Veka din PVC pentru a evidenția caracteristicile arhitecturale ale clădirii. 

Sistemele de ferestre din PVC Veka care le propunem

Inspiră-te din proiectele realizate de noi din sistemele Veka!

​Unele din proiectele comerciale realizate de noi din sistemele Veka in Chisinau care le puteți admira. Cu părere de rău multe case private cu usi, glisante, geamuri panoramice si fatada din PVC Veka executate de noi din sistemele Veka in Chisinau, Moldova, vor rămâne mereu ascunse de ochii publicului din motive de confedențialitate.

Aflați mai multe despre ferestrele noastre din PVC Veka!

Vizitați sau sunați showroomul pentru a primi o consultație profesionistă care vă va da răspuns la toate întrebările pe care le aveți referitor la ferestrele noastre din PVC Veka.

bottom of page