top of page

Înființarea unei afaceri reprezintă un drum anevoios, încărcat de diverse procese birocratice și nu numai. Este un parcurs în care trebuie să investești timp, resurse financiare generoase și multă răbdare, însă rezultatul s-ar putea să nu fie pe măsura așteptărilor.

Uită de toate aceste inconveniente. Acum ai ocazia să îți începi propria afacere cu Etalon Prim simplu și rapid. Îți punem la dispoziție experiența echipei noastre și tot suportul de care ai nevoie astfel încât afacerea ta să funcționeze. Etalon Prim este unul dintre cele mai puternice producatori pe piața produselor din tâmplărie din aluminiu. Suntem alegerea a mii clienti și ne dorim ca numărul acestora să crească și pe viitor. Tratăm fiecare proiect cu exigență și urmărim întotdeauna să contribuim la confortul și liniștea clienților noștri.

De ce să te alături familiei Etalon Prim?

Dacă îți dorești să pui bazele unei afaceri și vrei să fii sigur de succesul acesteia, iată motivele pentru care franciza Etalon Prim este alegerea potrivită pentru tine.

 

Te alături unei afaceri la cheie: Conceptul de colaborare cu Etalon Prim este unul rentabil, fapt verificat în toate aspectele financiare. 

 

Relația directă cu producătorul: Între parteneri și Etalon Prim nu intervin terțe persoane care să influențeze prețul, astfel că tu beneficiezi de cele mai bune oferte. Folosim materiale și tehnologii de ultimă oră și susținem dezvoltarea profesională a echipei noastre prin intermediul training-urilor periodice.

 

Suntem renumiți: Reputația consolidată de-a lungul timpului și elementele de identitate vizuală atrag în mod constant clienți. Mai mult, oferim un concept unic de prezentare, iar fiecare magazin dispune de mostre și exponate care reflectă calitatea premium a produselor Etalon Prim.

 

Oferim servicii variate: Toate produsele sunt realizate printr-un proces de producție modern și sunt montate de personal calificat. Practic, tu dispui de toate resursele și atuurile necesare pentru a satisface dorințele clienților și a-ți dezvolta afacerea. Începe chiar azi afacerea ta Etalon Prim! Trimite-ne un mesaj cu întrebările sau nelămuririle tale despre franciza Etalon Prim, iar noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Vă putem ajuta cu o consultație profesionistă care vă va da răspuns la toate întrebările pe care le aveți referitor la ferestre, uși, glisante sau fațade din Aluminiu sau PVC

Vă mulțumim că ați solicitat!

bottom of page