Ușile noastre

Ușile noastre sunt concepute și proiectate, pentru a maximiza potențialul oricărei deschideri și vizualizării spațiului locuit. Ușile armonice, glisante sau batante scot in evidență granițele dintre spațiile interioare și exterioare, oferă performanțe fără compromisuri, modalități practic nelimitate de personalizare. Materialele și feroneria de înalta calitate care le combinăm lucrează împreuna perfect pentru nevoile rezidențiale și comerciale.

Uși armonice (bi-fold)

Avantajul ușei date este plierea totală sau parțială pe toc. Această soluție este preferată în spații cu vederi externe sau restaurante oferind libertate de mișcare deplină și acces foarte facil.

Uși glisante

 

Ușa glisantă oferă cele mai neîntrerupte vederi, deoarece constă din mai puține părți largi cu geamuri mai mari de sticlă. Ușa glisantă se deschide 50-65%.

Uși batante

(deschidere clasică) 

Ușa batantă este folosită pe scară largă pentru intrări în case sau camere. Se poate potrivi cu multe tipuri de stiluri precum oferă posibilitatea de a avea bălămalile exterioare expuse sau ascunse.

Uși comerciale

(rotative sau glisante)

Sunt proiectate pentru a face față traficului intens in ansambluri comerciale si de birouri, mall-uri și hoteluri. Ușile comerciale permit multiple variante de deschidere pentru capacitate ridicată de trafic, rezolvând multe probleme de acces pe când alte sisteme de acces mai uzuale nu oferă același randament.

Cere consultație

Vizitați sau sunați showroomul pentru a primi o consultație profesionistă care vă va da răspuns la toate întrebările pe care le aveți referitor la ferestre, uși, glisante sau fațade din Aluminiu sau PVC

Sediul central

Calea Ieșilor 10 B

Chișinău 

Republica Moldova

MD2069 

fereastra@acvila.md

Luni-Vineri: 8:30 - 17:30

Sâmbătă și Duminică: Închis

Program de lucru

DIN 1994

FERESTRE | UȘI | GLISANTE | FAȚADE

©2020 by Etalon Prim.