Etalon Prim proiectează, produce și montează o gamă vastă de produse comerciale de la geamuri termopane și fațade ventilate până la pereți cortină de ultima generație.

Modern Office Building

Produsele noastre

comerciale

Geam termopan

Producem geamuri termopane cu 2 sau 3 rânduri de sticlă. Utilizăm materiale de cea mai înaltă calitate de la cei mai renumiți producători Europeni precum Guadian, Saint Gobain și AGC.

Tâmplării din Aluminiu și PVC

Sistemele noastre de tâmplării din Aluminiu cu sau fără barieră termică și sisteme de etanșare cu 2 sau 3 rânduri de garnituri permit obținerea unei izolări fonice de până la 50dB. Noi oferim o gamă largă de feronerii ce pot fi acționate manual, mecatronic sau centralizat printr-un sistem de management automatizat al clădirii.

Pereți cortină

Noi concepem, elaborăm, producem și montăm pereți cortina cu design inovativ ce utilizează profile cu lățimi mici și cu o perfectă integrare în sistemul de fațade a sistemelor complementare de ferestre, uși, sisteme de umbrire, balcoane, balustrade, copertine și chiar panouri fotovoltaice.

Uși rotative sau glisante 

Sunt proiectate pentru a face față traficului intens in complexuri comerciale, birouri, mall-uri sau hoteluri. Ușile comerciale permit multiple variante de deschidere pentru capacitate ridicată de trafic, rezolvând multe probleme de acces pe când alte sisteme de acces mai uzuale nu oferă același randament.

DIN 1994

FERESTRE | UȘI | GLISANTE | FAȚADE

©2020 by Etalon Prim.